Restoranas "Café Montmartre" įsikūrė priešais Filharmoniją, vos už kelių žingsnių nuo Rotušės - pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje. Beveik prieš 10 metų jį atidarė Thomas, prancūzas, gyvenantis Lietuvoje nuo devintojo dešimtmečio vidurio.
"Café Montmartre" virtuvėje gaminami du firminiai prancūziški patiekalai - “Coq au vin”, gerai žinomas vištienos troškinys, ir midijos, kurias kasdien kruopščiai gaminame iš geriausių ingredientų.
Restorane "Café Montmartre" tradicinis prancūziškas maistas atgyja šiltoje ir jaukioje atmosferoje.
Mūsų šeima - tai ir jūsų šeima, tad užsukite ir leiskite mums jumis pasirūpinti!
2013 m. atidaryti restoraną "Café Montmartre" mus įkvėpė meilė prancūzų kultūrai, muzikai ir gardžiam naminiam maistui. Tiek Thomas, tiek dauguma prancūzų šeimų užaugo su šilta nuostabaus skonio svogūnų sriuba savaitgalio priešpiečiams ir įvairiomis šviežiai keptomis bandelėmis, bagetėmis, kruasanais ir pyragaičiais per didelius šeimos pusryčius. Taigi, pagalvojome: kodėl gi neperkėlus autentiško Prancūzijos skonio į Vilnių, mūsų naujuosius namus?
Restorane "Café Montmartre" siekiame savo svečiams patiekti tradiciškiausią, autentiškiausią ir aromatingiausią prancūzišką maistą. Galiausiai, mūsų tikslas ir viltis – su kiekvienu kąsneliu perkelti vilniečius ir miesto svečius į gyvybingas, šurmuliuojančias Paryžiaus gatves, mažus restoranėlius ir barus...