top of page
3.png

UŽKANDŽIAI IR SRIUBOS

La Soupe du Jour

Dienos sriuba, patiekiama su namine duona, klauskite padavėjo (-s)

6€

Soupe à l’Oignon

Tradicinė prancūziška svogūnų sriuba su skrebučiais ir lydytu keptu sūriu

10€

Escargots de Bourgogne

6 vnt burgundijos sraigių, keptų su žolelių sviestu ir česnakais, patiekiama su namine duona

10€

Pâté de Campagne

Naminis kaimiškas paštetas, patiekiamas stiklainyje su marinuotais prieskoniais, stipriu garstyčių majonezu ir pabarstytas rupia jūros druska

8€

Tartare de Bœuf

Paryžietiško stiliaus jautienos tartaras su askaloniniais česnakais, kornišonais, kaparėliais, laiškiniais česnakais ir tradiciniais prieskoniais

10€

Salade de Confit de Canard

Puode virta antis su marinuotais svogūnais, žiemos salotomis, karamelizuotu obuoliu ir aviečių acto padažu

8€

Saumon Gravlax Maison

Naminis sūdytos lašišos “gravlax”, pagardintas prieskonių mišiniu ir šviežiais krapais, patiekiamas su skrebučiais ir žaliomis salotomis

12€

4.png

PAGRINDINIAI PATIEKALAI

Coq au vin

Lėtai raudonajame vyne troškinta vištiena su rūkyta kiaulienos šonine, grybais ir perliniais svogūnais

12€

Cassoulet de Toulouse

Klasikinis pietų Prancūzijos patiekalas: sotus pupelių troškinys su anties sultiniu ir Tulūzos dešrelėmis, apkeptas orkaitėje su džiūvėsėliais

15€

Confit de canard

Ančių confit, patiekiamas su “Bordelaise” padažu ir žaliomis salotomis

14€

Cochon au Cidre

Kiaulienos troškinys, troškintas obuolių sidre, su grietine ir šviežiomis petražolėmis

14€

Les Moules du Chef, kasdien vis kitos

Teiraukite padavėjo apie šios dienos šefo midijas

Les Moules du Chef, kasdien vis kitos

Teiraukite padavėjo apie šios dienos šefo midijas

15€

Entrecote de Bœuf

Sausai brandintas jautienos antrekotas, patiekiamas su pasirinktu padažu ir žaliomis salotomis

19€

Risotto de Fruits de Mer

Jūros gėrybių rizotas sodriame pomidorų padaže su citrinų konfit

14€

Filet de Bar

Jūros ešerio filė su žaliųjų žirnelių rizotu ir marinuotais burokėliais

15€

Rankų darbo makaronai, kasdien vis kiti

Teiraukite padavėjo apie šios dienos šviežius naminius makaronus

15€

GARNYRAI 3.5eur

• Pommes Frites: Prancūziškos bulvytės

• La Purée: Kreminė bulvių košė

• Haricots Verts en Persillade: Šparaginės pupelės su česnakų ir žolelių sviestu

• Žaliosios salotos

• Krepšelis naminės duonos, patiekiama su sūdytu sviestu

burger.png

CAFE MONTMARTRE MĖSAINIAI

Le Montmartre

100% Wagyu jautiena, Monmartro padažas, konservuoti svogūnai, traški šoninė ir „Raclette“ sūris, patiekiamas su žaliosiomis

16€

Le Bistro

100% jautiena, Bearnaise padažas, Brie sūris, keptas svogūnas ir sultingi pomidorai

15€

2.png

DESERTAI

Tarte du Jour

Šviežias pyragas. Klauskite padavėjo(-s), kokio turime šiandien. Kai jo nebėra, jo nebėra!

5€

Le Cheeese Cake d’Amélie

Sūrio pyragas su irisais ir imbieriniais sausainiais

7€

La Crème Brûlée

Klasikinis vanilinis kremas su karamelizuota cukraus plutele

8€

Mi-Cuit au Chocolat

Šokoladinis lavos pyragaitis su vaniliniais ledais

8€

BRUNCH’AS

CROISSANTS

2 maži ir švieži prancūziški rageliai, patiekiami su uogiene ir sviestu  ;-)

5€

CRONUT

Paryžietiška spurga, pagaminta iš sluoksniuotos kruasanų tešlos, užpildyta kremu „Crème Patissière“, užpilta vanilės ganašu ir apibarstyta ekologiškos citrinos žievele

5€

YAOURT A LA GRECQUE

Graikiškas jogurtas pagardintas Chia sėklomis ir šviežiomis uogomis

8€

OEUFS A L’AMERICAINE

Trys kepti kiaušiniai su šonine, patiekiama su šviežiomis salotomis

9€

OMELETTE A LA FRANCAISE

Prancūziškas omletas. Galite pridėti: sūrio, kumpio, grybų: 1.5eur

9€

PRANCŪZIŠKI PUSRYČIAI

Katik iš krosnies, šviežia duona ‘Baguette’, Camembert sūrio griežinėliai, kumpis, sviestas pagardintas ‘Fleur de Sel de Guérande’, uogienė ir du maži prancūziški rageliai

10€

VARŠKĖČIAI

Uogienė, sezoninės uogos, grietinė

9€

ANGLIŠKI PUSRYČIAI

Naminė dešrelė, kiaušiniai, šoninė, keptos pupelės, pievagrybiai

10€

GALETTE GOURMANDE DU MONTMARTRE

Lietiniai, įdaryti sūriu, kumpiu, pievagrybiais arba rūkyta lašiša.

‘Béchamel’ padažas, patiekiama su šviežiomis salotomis

11€

CROQUE MONSIEUR MAISON

Duona, ‘Béchamel’ padažas, Emmental sūris, kumpis. Kepama orkaitėje.

Papildomai su keptu kiaušiniu (Croque Madame): +1.-

11€

OEUFS BENEDICTE

Angliška sviestinė bandelė, be lukšto virtas kiaušinis, ‘Hollandaise’ padažas, lašišos filė arba kumpis. Patiekiama su šviežiomis salotomis

14€

TOAST A L`AVOCAT

Angliška sviestinė bandelė, be lukšto virtas kiaušinis, rūkyta lašiša, šviežias avokadas ir Boursin sūris

14€

ŠVIEŽIAI SPAUSTOS APELSINŲ SULTYS

5€

bottom of page