UŽKANDŽIAI IR SRIUBOS
La Soupe du Jour
Dienos sriuba, patiekiama su namine duona, klauskite padavėjo (-s)
6€
Soupe à l’Oignon
Tradicinė prancūziška svogūnų sriuba su skrebučiais ir lydytu keptu sūriu
10€
Escargots de Bourgogne
6 vnt burgundijos sraigių, keptų su žolelių sviestu ir česnakais, patiekiama su namine duona
10€
Pâté de Campagne
Naminis kaimiškas paštetas, patiekiamas stiklainyje su marinuotais prieskoniais, stipriu garstyčių majonezu ir pabarstytas rupia jūros druska
8€
Tartare de Bœuf
Paryžietiško stiliaus jautienos tartaras su askaloniniais česnakais, kornišonais, kaparėliais, laiškiniais česnakais ir tradiciniais prieskoniais
10€
Salade de Confit de Canard
Puode virta antis su marinuotais svogūnais, žiemos salotomis, karamelizuotu obuoliu ir aviečių acto padažu
8€
Saumon Gravlax Maison
Naminis sūdytos lašišos “gravlax”, pagardintas prieskonių mišiniu ir šviežiais krapais, patiekiamas su skrebučiais ir žaliomis salotomis
12€
PAGRINDINIAI PATIEKALAI
Coq au vin
Lėtai raudonajame vyne troškinta vištiena su rūkyta kiaulienos šonine, grybais ir perliniais svogūnais
12€
Cassoulet de Toulouse
Klasikinis pietų Prancūzijos patiekalas: sotus pupelių troškinys su anties sultiniu ir Tulūzos dešrelėmis, apkeptas orkaitėje su džiūvėsėliais
15€
Confit de canard
Ančių confit, patiekiamas su “Bordelaise” padažu ir žaliomis salotomis
14€
Cochon au Cidre
Kiaulienos troškinys, troškintas obuolių sidre, su grietine ir šviežiomis petražolėmis
14€
Les Moules du Chef, kasdien vis kitos
Teiraukite padavėjo apie šios dienos šefo midijas
Les Moules du Chef, kasdien vis kitos
Teiraukite padavėjo apie šios dienos šefo midijas
15€
Entrecote de Bœuf
Sausai brandintas jautienos antrekotas, patiekiamas su pasirinktu padažu ir žaliomis salotomis
19€
Risotto de Fruits de Mer
Jūros gėrybių rizotas sodriame pomidorų padaže su citrinų konfit
14€
Filet de Bar
Jūros ešerio filė su žaliųjų žirnelių rizotu ir marinuotais burokėliais
15€
Rankų darbo makaronai, kasdien vis kiti
Teiraukite padavėjo apie šios dienos šviežius naminius makaronus
15€
GARNYRAI 3.5eur
• Pommes Frites: Prancūziškos bulvytės
• La Purée: Kreminė bulvių košė
• Haricots Verts en Persillade: Šparaginės pupelės su česnakų ir žolelių sviestu
• Žaliosios salotos
• Krepšelis naminės duonos, patiekiama su sūdytu sviestu
CAFE MONTMARTRE MĖSAINIAI
Le Montmartre
100% Wagyu jautiena, Monmartro padažas, konservuoti svogūnai, traški šoninė ir „Raclette“ sūris, patiekiamas su žaliosiomis
16€
Le Bistro
100% jautiena, Bearnaise padažas, Brie sūris, keptas svogūnas ir sultingi pomidorai
15€
DESERTAI
Tarte du Jour
Šviežias pyragas. Klauskite padavėjo(-s), kokio turime šiandien. Kai jo nebėra, jo nebėra!
5€
Le Cheeese Cake d’Amélie
Sūrio pyragas su irisais ir imbieriniais sausainiais
7€
La Crème Brûlée
Klasikinis vanilinis kremas su karamelizuota cukraus plutele
8€
Mi-Cuit au Chocolat
Šokoladinis lavos pyragaitis su vaniliniais ledais
8€
BRUNCH’AS
CROISSANTS
2 maži ir švieži prancūziški rageliai, patiekiami su uogiene ir sviestu ;-)
5€
CRONUT
Paryžietiška spurga, pagaminta iš sluoksniuotos kruasanų tešlos, užpildyta kremu „Crème Patissière“, užpilta vanilės ganašu ir apibarstyta ekologiškos citrinos žievele
5€
YAOURT A LA GRECQUE
Graikiškas jogurtas pagardintas Chia sėklomis ir šviežiomis uogomis
8€
OEUFS A L’AMERICAINE
Trys kepti kiaušiniai su šonine, patiekiama su šviežiomis salotomis
9€
OMELETTE A LA FRANCAISE
Prancūziškas omletas. Galite pridėti: sūrio, kumpio, grybų: 1.5eur
9€
PRANCŪZIŠKI PUSRYČIAI
Katik iš krosnies, šviežia duona ‘Baguette’, Camembert sūrio griežinėliai, kumpis, sviestas pagardintas ‘Fleur de Sel de Guérande’, uogienė ir du maži prancūziški rageliai
10€
VARŠKĖČIAI
Uogienė, sezoninės uogos, grietinė
9€
ANGLIŠKI PUSRYČIAI
Naminė dešrelė, kiaušiniai, šoninė, keptos pupelės, pievagrybiai
10€
GALETTE GOURMANDE DU MONTMARTRE
Lietiniai, įdaryti sūriu, kumpiu, pievagrybiais arba rūkyta lašiša.
‘Béchamel’ padažas, patiekiama su šviežiomis salotomis
11€
CROQUE MONSIEUR MAISON
Duona, ‘Béchamel’ padažas, Emmental sūris, kumpis. Kepama orkaitėje.
Papildomai su keptu kiaušiniu (Croque Madame): +1.-
11€
OEUFS BENEDICTE
Angliška sviestinė bandelė, be lukšto virtas kiaušinis, ‘Hollandaise’ padažas, lašišos filė arba kumpis. Patiekiama su šviežiomis salotomis
14€
TOAST A L`AVOCAT
Angliška sviestinė bandelė, be lukšto virtas kiaušinis, rūkyta lašiša, šviežias avokadas ir Boursin sūris
14€
ŠVIEŽIAI SPAUSTOS APELSINŲ SULTYS
5€